AMSTELVEEN SNACKS

AMSTELVEEN SNACKS 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1026 beoordelingen
28 jan 2020 om 10:26 Twee frietjes besteld. De ene leek opgewarmd in de magnetron en hebben we maar meteen weg geflikkerd. De andere was slap en ook veel te kort gebakken. Valt me tegen van jullie.
27 jan 2020 om 21:11 Lekkere kapsalon. Aanradertje
27 jan 2020 om 4:54 Fijn dat jullie er zijn om 1uur snachts. En het was nog best lekker ook. Thanks.
26 jan 2020 om 20:51 Goed zoals altijd.
24 jan 2020 om 23:15 Patat meerdere verbrand erg zout en halve kip zeer zeer droog bestel hier nooit meer
17 jan 2020 om 7:21 Ik bestel hier al jaren en het eten en de bezorging is goed zoals altijd, heb nooit klachten gehad.
15 jan 2020 om 11:10 bezorging grote klasse want de deur ging beneden niet open en ik zit aan de zuurstof dus kon ook niet weg hij heeft via zijn baas het goed opgelost.
9 jan 2020 om 0:25 Was goed
6 jan 2020 om 10:54 gewoon prima
5 jan 2020 om 2:14 SLECHTSTE SNACKBAR OOIT. 20 euro betaald voor een kleine friet die zo hard was dat je het niet kon eten. Een durum die zo droog was als de pest. En een kip burger die gefrituurd was tot je er mee kon frisbeëen. Flink te laat en drankjes vergeten!!
3 jan 2020 om 15:39 The shoarma 'plate' was only meat and fries - no pita, salad, sauce, or anything. Food was not good and ended up making two of the people who ate become it so sick to their stomachs that they missed out on Oud en Nieuw :(
31 dec 2019 om 17:30 Altijd top